Consultanta

In urma experientei acumulate si impreuna cu beneficiarul, stabilim o solutie optima pentru echiparea unei spalatorii noi sau reutilarea cu echipamente noi, avand in vedere segmentul de piata targetat de beneficiar si alte caracteristici ale proiectului.

Instalare

Oferim servicii de instalare a echipamentelor, instalatii aferente utilitatilor necesare, baterii de filtrare, dedurizatoare apa si alte echipamente si instalatii conexe. Dupa instalare efectuam probe functionale, instruim personalul cu privire la modul de utilizare al echipamentelor si a normelor de protectie a muncii si optimizam programele utilajelor.

Proiectare

Detaliile fac diferenta. Punem la dispozitie proiecte detaliate pentru amplasarea echipamentelor si a utilitatilor aferente acestora, crearea fluxului murdar-curat in conformitate cu legislatia in vigoare in functie de necesitatile si spatiul beneficiarului.

Service

Stim cat de importanta este functionarea la capacitate maxima a echipamentelor intr-o spalatorie si venim in ajutorul dumneavoastra printr-un serviciu de asistenta tehnica telefonica non-stop si interventie in cel mai scurt timp posibil, pentru clientii cu care avem incheiate contracte de service.

Mentenanta

Prin programele personalizate de mentenanta va oferim o imagine detaliata a starii echipamentelor, astfel incat sa prevenim defectiunile accidentale ce pot perturba activitatea spalatoriei. In cadrul acestor programe se stabilesc intervalele de timp la care vor fi efectuate reviziile, in functie de gradul de utilizare al echipamentelor si recomandarile producatorului.